Help ik twijfel!

Gepubliceerd op 5 maart 2022 om 08:00

Iedereen heeft weleens dit probleem! De ene keer weet je zeker welke kant je op moet, de andere keer zit je maar te piekeren. Zo ook in het geloof. Er zijn soms momenten dat je hem, Jezus, helemaal kwijt bent. 
Dan ga je gewoon je eigen gang en trek je helemaal niks van hem aan. Het is alsof hij niet voor je bestaat. Op dat moment ben je te druk met jezelf, je eigen problemen en eigen ding. Je sluit jezelf af voor hem en leeft alsof hij er nooit geweest was. 
Eigenlijk wel merkwaardig die perioden zonder God. Soms heb je het gevoel dat je terug moet, maar doe je dat niet. Heb je eigenlijk wel genoeg geloof? Want wat is dat nu eigenlijk? Geloof?

Hoeveel heb je ervan nodig om het goed te doen? Twijfels en onzekerheden horen bij het leven en bij een relatie. Als jij je twijfels aan Jezus kunt vertellen dan getuigd dit enkel van een goede relatie. Je vraagt hem om je relatie met hem sterker te maken en meer aanwezig te zijn in je leven. Heb je genoeg geloof om samen met Jezus op pad te gaan? Als je jezelf richt op Jezus en met hem verder wil, dan zorgt hij voor de rest. Wanneer die band er is, is alles mogelijk. Hij zal het doen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.