Het traject

In een periode van een aantal weken mail je wekelijks en werk je aan jouw situatie.

Hoe ziet zo'n traject eruit?

Stap 1 – Je vult het aanmeldingsformulier in.
Wanneer je behoeft hebt aan een pastoraal traject, dan vul je het online intakeformulier in. Naast de persoonlijke gegevens beschrijf je ook de onderwerpen die je graag in het traject wilt betrekken, dit kunnen levensvragen zijn, persoonlijke problemen, geloofsvragen, etc. Aanmelden en het hele traject is kosteloos/gratis!
Stap 2 – Aantal weken pastoraat

In een periode van zo'n 4 tot 8 weken mail je wekelijks.
Stap 3 – Evaluatie en afsluiting

Aan het einde evalueer je het traject. Hoe beviel het, had je er wat aan, zijn er nog verdere vragen.

 

Werkwijze

In een aantal weken wordt er per email contact met je onderhouden. Hierin wordt er een gesprek met je aangegaan, oa door middel van vragen te stellen. Hiermee proberen we je tot nadenken te zetten. Het belangrijkste hiervan is dat verandering bij jezelf ontstaan. Wanneer je met een vraag of probleem komt, dan ligt het grootste deel van het antwoordt al binnen handbereik.
Wij zullen je in dit traject je behandelen als een zelfstandig persoon die zelf in staat is situaties te overdenken, die zelfstandig stappen kan zetten om vooruit te komen. Je blijft daarom ten alle tijde altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen groeiproces. Iets wat belangrijk is in het traject wat je misschien aangaat is de plek die God hierin krijgt. Heb je behoefte in gebed, bijbelteksten, etc of juist niet. geef dit aan.

Meld je aan voor een traject door op de onderstaande button te drukken: