Help een jongere vooruit!

Er zijn vele jongeren en jongvolwassenen die met persoonlijke problemen rondlopen, met vragen zitten en daarbij hulp nodig hebben. Daarvoor kunnen ze bij ons terecht: Jongerenpastoraat in Nederland. Jongerenpastoraat Nederland onderhoudt sinds vorig jaar een website waar informatie voor jongeren word geboden over diverse thema’s. Dit kan gaan over persoonlijke problemen over bijvoorbeeld relaties en seksualiteit, maar ook over het geloof. Naast de artikelen en blogs die geschreven worden bieden we voor jongeren en (jong)volwassenen die dat wensen de mogelijkheid een pastoraal traject te volgen, om  hen zo vooruit te helpen.

Nu willen we graag onze website professionaliseren door onder andere korte filmpjes te maken die aansluiten bij diverse thema’s die spelen in het leven van jongeren en jongvolwassenen. Deze filmpjes (en artikelen) zijn ook ideaal om te gebruiken voor jeugd- en jongerenavonden, als inleiding op een bepaald thema. We hebben daarom geld nodig om te kunnen investeren. Met (jo)uw steun kunnen we het jongerenplatform professionaliseren, zodat meer jongeren bereikt kunnen worden met ons aanbod. Steun jij onze campagne?

Over de campaigner: Kasper Koekenbier:

Ik ben geboren in 1988 in Amsterdam in een gezin van vijf kinderen. Ik volg de studie tot Godsdienst pastoraal werker, de afgelopen jaren voor en tijdens mijn studie heb ik gemerkt dat er bij vele jongeren een “geestelijke” nood is. Daarom ben ik gestart met de website www.jongerenpastoraatnederland.nl. Ik ben hiermee begonnen met het verlangen om vanuit mijn opleiding en levenservaring anderen te helpen door artikelen te schrijven over diverse onderwerpen en pastoraat/begeleiding te verlenen aan jongeren. Aan de hand van de reacties merkte ik dat er hier best wat interesse naar was, daarom heb ik een stichting opgericht met het doel om jongeren vooruit te helpen, en wil ik het platform graag professionaliseren om meer jongeren te kunnen helpen.


Wil je hier mee helpen, dan kun je een donatie hier doen:
https://www.geloofinjeproject.nl/campaigns/help-jongere-vooruit/

Update overzicht

Stichting JopiN staat op Geloof in je Project! Dit is een crowdfunding platform voor projecten met een zingevend karakter. Afgelopen jaar is er heel veel tijd, energie en moeite gestoken voor het opzetten van Jongerenpastoraat Nederland. Er is daarom nagedacht hoe dingen beter aangepakt kan worden en hoe er meer tijd in gestoken kan worden. Alleen is daar geld voor nodig. Daarom dat JopiN zich heeft aangemeld bij Geloof in je Project.

 

Wil je mee helpen? Dan kan dat hier: https://www.geloofinjeproject.nl/campaigns/help-jongere-vooruit/

29-05-2017


13-05-2017