Waar worden de donaties voor gebruikt?

Op dit moment zit stichting Jongerenpastoraat Nederland nog in de opstartfase. Daarom we zeer dankbaar zijn voor alle giften die we ontvangen. Stichting Jongerenpastoraat Nederland biedt haar diensten aan zonder hier een financiële vergoeding voor te vragen. De inkomsten zijn daarom afhankelijk van donaties, waardoor actief gezocht moet worden naar donateurs.
Waar gaan deze giften heen? In de eerste plaats worden de giften gebruikt voor het onderhoud van de website. Binnenkort willen we starten met korte filmpjes waarin professionals kort over bepaalde thematieken nader zullen belichten. Voor het maken van deze filmpjes zal er nieuw materiaal moeten worden gekocht. Hiernaast zullen ook de sprekers een kleine vergoeding voor hun inzet ontvangen.
Voor het schrijven van artikelen en blogs en de gesprekken die er gevoerd worden zal er ook aan medewerkers een vrijwilligers vergoeding worden uitgekeerd.

Voor meer informatie over de activiteiten van de stichting.

 

Doneren
Doneren kan door geld over te maken naar IBAN rekeningnummer DE83 1001 1001 2629 5880 04 ten naam van Stichting Jongerenpastoraat Nederland  (KVK: 67148417 , internationaal betalingsverkeer: BIC/SWIFT: NTSBDEB1XXX).

Je kunt ons ook machtigen om elke maand, ieder kwartaal of jaarlijks een bedrag te incasseren. Dit kan al vanaf 5 euro.

 

Eenmalige donatie

€ 2,50

Eenmalige donatie

€ 2,50

Wil je geen niet een doorlopende machtiging afgeven, maar eenmalig geld doneren dan is dat ook mogelijk.

 

SponsorKliks

Wil je helpen zonder dat het je iets kost? Via SponsorKliks is het mogelijk om ons te helpen wanneer jij online winkelt bij één van de bekende winkels.