Even een pauze

Gepubliceerd op 29 juni 2019 15:00

Hallo allemaal,

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt is er al een jaar niks meer gepost. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat alles wordt afgeschoven.
Vorig jaar liep alles voorspoedig totdat er wat problemen ontstonden in mijn privé leven. Mijn vrouw is ziek thuis komen te zitten en dit zorgde voor veel druk en nam veel tijd in beslag. Hierdoor heb ik de gesprekken die ik met mensen had wel vervolgt, maar weinig tijd en aandacht besteed aan de website. Inmiddels is het wat rustiger, hierdoor kan ik dit weer rustig oppakken.
De aankomende tijd zal ik daarom de website weer aanpakken en zullen er wat veranderingen plaats vinden.
Ik wil iedereen bedanken die ons in deze moeilijke tijd heeft gesteund.

Vriendelijke groet,

Kasper


«   »